Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images
çfarë mund të bëjmë për ju

Shërbimet me të cilat mund t'ju ndihmojmë

Icon Images
Android logo

Android

Ne ju ndihmojmë të punësoni Android programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Android Zhvilluesit
Icon Images
Java logo

Java

Ne ju ndihmojmë të punësoni Java programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Java Zhvilluesit
.
I disponueshem tani!

NevojaAndroid zhvilluesit në dispozicion menjëherë?

Ne ju kemi mbuluar!

UNI173

Senior Android Zhvilluesi

Location
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

UNI339

Senior Android Zhvilluesi

Location
Sofia, Bulgaria

UNI309

Senior Android Zhvilluesi

Location
Minsk, Belarus

UNI10136

Middle Android Zhvilluesi

Location
Moscow, Russia
ekspertizë në Android

Cfare e ben AndroidFactory aq e veçantë?

AndroidFactory e specializuar në Android. Ne kemi një ekip prej Android !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Android Zhvilluesit

Shape Images

2

Ne jemi të specializuar në Android and Java.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Punësoj Android specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Android projekti Fillo!
Shape
Shape